لیست اختراعات وحيد ذوالفقاري
زمينه فني :مكانيك مشكل فني: جاگير بودن ،پايين آوردن سرعت كار و احتمال به وجود آمدن حادثه براي كوچكترها از معايب استفاده از خودكار ،پرگار و خط كش به صورت جداگانه است. از نظر تكنيكي با تعبيه ي شياري در امتداد محور طولي خودكار ،امكان تبديل شدن خودكار به پرگار و خط كش فراهم ميگردد؛ بدين شرح: كافيست خودكار را به صورت افقي بر روي پايه ي ابتداي(فوقاني)خودكار روي صفحه ي كاغذ مستقر كرده و در نهايت با حركت لغزده(كه مغزي مداد يا خودكار عمود بر محور طولي خودكار به آن لغزنده متصل گرديده است )در شيار طولي،بسته به اينكه خودكار ثابت است و يا حول پايه فوقاني دوران ميابد، به ترتيب خط كش و پرگار خواهيم داشت.با مشاهده نقشه ضميمه شده مطالب فوق الذكر پر واضح خواهند بود.
1-عنوان: پلهپيماي اصطكاكي براي مسير منحني 2- زمينه فني: الف 3- مشكل فني و راه حل ارائه شده: از گذشته تا امروز همواره پله و لبه به دليل محدوديتي كه براي جا به جايي افراد ناتوان (جانبازان معظم، معلولان حركتي و سالخوردگان) داشتهاند، دغدغه مهندسان طراح و معماران بودهاند. در كشور ما نيز به دليل زيرساخت هاي نامناسب شهري و ساختماني نسبت به جوامع پيشرفته و روند افزايشي پديدهي سالخوردگي، اين چالش مهندسي بيشتر به چشم مي آيد. در ايران تكنولوژي خم كردن دندانه شانهاي(RACK) در سه بعد ( جهت استفاده در پاگردها ) را نداريم در نتيجه اين اقدام دندانهها به هم ميريزند؛ فلذا مكانيزمي بايد ابداع ميشد كه اين چالش بزرگ را حل نمايد و در عين حال هزينه كمتري نيز در پي داشته باشد راه حل ارائه شده در اين اختراع بر خلاف نمونههاي مشابه كه بر اساس چرخ و شانه كار ميكنند، از پديده اصطكاك براي جابهجايي پلهپيما بر روي ريل در مسيرهاي مستقيم و منحني شده است. از نظر تكنيكي بهره گيري از اصطكاك منجر به مكانيزمي براي جابه جايي پله پيما گرديده است كه متناسب با تكنولوژي ساخت در داخل كشور و كم هزينه تر ميباشد.
عنوان اختراع : چرخي با قابليت حركت بر روي سطوح صاف، پله و لبه زمينه فني: مكانيك مشكل فني و راه حل ارائه شده : از گذشته تا امروز همواره پله و لبه به دليل محدوديتي كه براي جا به جايي افراد ناتوان (جانبازان معظم، معلولان حركتي و سااالروردگان) و محصولات توليدي داشته اند؛ دغدغه مهندسان، طراحان و معماران بوده اند. در كشور ما نيز به دليل زيرساخت هاي نامناسب شهري و ساختماني نسبت به جوامع پيشرفته و روند فزاينده سالخوردگي، اين چالش مهندسي بيشتر به چشم مي آيد. در اين اختراع چرخي معرفي شده است كه امكان حركت روي سطوح صاف و پله ها و لبه ها را به وسيله تغيير مكانيزم دارا ميباشد، بدين صورت كه از يك چرخ معمولي فضاي بيشتري را اشغال نميكند و قابل نصب بر روي هر سيستمي كه بايد از پله ها نيز ترددكند، ميباشد.
موارد یافت شده: 3